Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Hypotheken bij Attentas Financieel Adviseurs

Tja, als de berichtgeving van de media over dit onderwerp allemaal klopt kunt u wellicht beter nooit een hypotheek aangaan….

Gelukkig kunt u een beroep doen op Attentas Financieel Adviseurs!

Zij kunnen uw persoonlijke situatie in kaart brengen en op basis van uw wensen – en verwachtingen u een geruststellende hypotheek adviseren. Uw belang telt, niet het belang van de hypotheekverstrekker.

Attentas Financieel Adviseurs zijn op geen enkele wijze verbonden aan maatschappijen inzake productieafspraken of omzettargets; een advies ‘dat ons beter past dan u’ is dan ook niet aan de orde.

Een geruststellende gedachte

De verplichting van de wetgever sinds begin 2009 om u op voorhand te informeren over onze diensten en de daarbij behorende vergoedingen is voor ons een vanzelfsprekendheid. Dat doen wij al jaren.

Ons werkgebied behelst geheel Nederland en wij komen graag bij de mensen thuis, dus ook bij u!

Neem contact op

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren